Whatsapp kanalımıza katılın. İndirimleri ilk siz öğrenin!

Sinerji Koi Yorumları

Sinerji Koi Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı] yorumlarını okuyabilir, sizde yorum yapabilirsiniz.

Ürün detay sayfası

Ortalama Puan

4,6 24 Yorum
Çok Beğendim 5 (18)
%75
Beğendim 4 (5)
%20
Ortalama 3 (0)
%0
Beğenmedim 2 (0)
%0
Hiç Beğenmedim 1 (1)
%4

Uyarı

Sadece üyeler yorum yapabilir.

UN
11 ay önce 2 Mayıs 2023 Salı 12:04:14

pc güzel ama montaj çok geç

1 yıldızı montaj sürecinden kırıyorum. pc yi 16 nisan da sipariş verdim. ürün elime 02 mayısta geldi araya bayram ve işçi bayramı gibi tatillerde girdiği için süreç uzadı bayramları çıkarırsak ortlama 10 günde geliyor. pc şuanlık baya iyi kablolama kasa düzeni mükemmel suanlık sadece valorantta test edebildim. 600 ile 400 arası bi fps alıyorum gayet iyi alacaklar montaj süresini sabrederek beklerse ellerine güzel bi ürün geçer. Çoğu yerde sinerjinin müşteri hizmetlerine bağlanamadıklarını yazmışlar nası bağlanamıyorlar anlmadım ben. bu süreç içinde ne az 6 safer aramışımdır sadece 1 keresinde 10 dk sıra bekledim ve bağladın diğerlerinde 1 dk içinde bağladım. adamlar her yerde müşteri hizmetlerinin mesai saatleri içinde yani sabah 9 ile akşam 18:00 arasında çalıştığını belirtiyorlar bence ulaşamayanlar hep akşamları aradıkları için ulaşamıyorlar. sonuç olarak şuan yorumumu aldığım sistemimden yapıyorum gayet iyi.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz :)

Umut Naneci
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (4) Hayır (1)
MA
bir yıl önce 30 Mart 2023 Perşembe 08:37:16

Güzel hizmet fakat geç kargo

Sinerji müşteri hizmetleri çok ilgili ve anında geri dönüş yapıyorlar. Sistemde istediğim anakart seçeneği yoktu arayıp söylediğimde anında istediğim modeli eklediler bu açıdan sinerji süper ilgili bu açıdan çok iyi. Tavsiye ederim. Bir yıldızı hem kargodan hemde geç kargolamadan dolayı kırıyorum çünkü 16.03.2023 tarihinde sipariş vermiştim 24.03.2023 tarihinde kargoya verildi 30.03.2023 tarihinde anca elime ulaştı. Sürat kargo her zamanki gibi geç getiriyor. Başka bir kargo şirketiyle çalışılırsa daha sağlıklı olur diyebilirim. Herkese hayırlı alışverişler.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

M***** A******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (2) Hayır (0)
SK
bir yıl önce 14 Mart 2023 Salı 16:43:28

Muhteşem

Ürün gerçekten harika , performans olarak gayet yeterli bir seviyede . Ben alırken 5600 modeli X olana yükselttim ancak alacak olan arkadaşlara tavsiyem kesinlikle ekstra soğutucu ekletin kendi soğutucusu yeterli değil. İşlemci güçlü ve performanslı ancak ürünü soğutamadıkça performans alamaz ve ömrünü kısaltırsınız . 240 lık sıvı soğutucu ekledim sonradan ve şuan sıcaklık derecesi normalde 35-45 arası ancak bunlar sıvı soğutucu ilen olan değerler . Normal olarak stock fan ile kullanırsanız bu değerler normalde 50-55 oyunlarda 80-95 derece arasını görüyor . Coolermaster 240nm bir soğutucu ile max 70-75 dereceleri görüyorum . Bu güzel işlemciyi bu sıcaklıklarla kullanmak bu ürüne yazık etmek olur .

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

S***** K******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (3) Hayır (4)
HA
bir yıl önce 27 Şubat 2023 Pazartesi 12:22:47

Tesekkurler

Gonul rahatligiyla alabilirsiniz

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz :)

Halil ibrahim Akpınar
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (2) Hayır (2)
SK
bir yıl önce 22 Şubat 2023 Çarşamba 15:32:34

Performans olarak çok iyi

Kargo da biraz daha hızlı olabilirsiniz teşekkürler

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz :)

Savaş Küçük
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (11) Hayır (1)
EK
bir yıl önce 22 Şubat 2023 Çarşamba 09:03:34

Sistem güzel fakat...

Sistem güzel yorum yok, ne aldığınızı biliyorsunuz zaten en çok şikayet edilen nokta olan sinerji ile iletişime geçemiyoruz mevzusu da yalan her aradığımda muhatap buldum, maillere de hızlı dönüyorlar. Malum bilgisayar ülkemizde pahalı olduğu için biraz titizlikle yaklaşıyoruz birkaç kere aradık, satış sonrası da mail attım dönüş sağlandı öncelikle bunlar için teşekkür ederim. Paketleme çok iyiydi ürünlere hiçbir zarar gelmez diye düşünüyorum. <br />Gelelim eksik ve eksi sayılabilecek yerlere, öncelikle 18 bin TL verilen ürünün kargo bedeli olmaz arkadaşlar bunu bilgisayarın parasının içerisine yedirin emin olun neredeyse vazgeçiyordum 20 TL'lik bedel için, ekran kartının takılacak bölgesindeki koruyucu plastik bana gönderilmemişti ve adres değişikliğini yapmam gerektiğinden mail attım H*** isimli çalışan yaptığını söyledi ancak olmamıştı kargo ile çözdüm sorunumu. Bir daha alışveriş yapar mıyım kesinlikle yaparım böyle ufak tefek aksilikler olur, ellerinize sağlık kolaylıkları dilerim.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. :)

Ertuğrul Gazi KARABACAK
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (4) Hayır (2)
TT
bir yıl önce 18 Şubat 2023 Cumartesi 13:57:31

Tam istediğim gibi

Ürün çok güzel paketlenmiş bir şekilde geldi tam istediğim gibi tek sıkıntı ekran kartı ayrı geliyor kendin takıyorsun orda bi detaylı belirti yoktu onun harici sıkıntı yoktu teşekkür ederim

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz :)

Tunahan Türedi
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (2) Hayır (2)
US
bir yıl önce 18 Şubat 2023 Cumartesi 12:38:01

Sistem ve sinerji ekibi mükemmel

Herkese merhaba. Bu sistemi aldım. 6 gün içinde elime ulaştı.(4iş günü içinde). Gayet memnunum sistemden. Bilgisayarin kablolanmasi mükemmeldi. Hayran kaldım. Müşteri hizmetlerine gmailden iletişim kurdum. En geç 30 dakika içinde cevap verdiler.Sinerji ve bu bilgisayari öneririm.İyi günler

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz :)

Umut Satılmış
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (1) Hayır (1)
RA
bir yıl önce 17 Şubat 2023 Cuma 17:18:02

'Merhaba

'Öncelikle elinize kolunuza sağlık cidden her parçayı tek tek kusursuz bir halde takılmış üstelik kutuları atılmamış bir şekilde elime ulaştı çok ince düşüncelisiniz ekran kartı bırakılmış oda bence kişi en azından bir ekran kartını takmayı hakediyor cidden mükemmel nediceğimi bilemiyorum ayrıca birisi rgb sorunu falan var demiş rgb çok hoş tasarlanmış ışık modelleri cidden hoşuma gitti bu sizden ilk siparişim olmıyacak cidden tatmin oldum tekrardan teşekkürler <3 <br /> <br />Kaldırmadığı oyun yok bu arada..

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz :)

Ramazan Arslan
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (0) Hayır (0)
NG
bir yıl önce 17 Şubat 2023 Cuma 02:04:37

5 Yıldız

Bugün sipariş verdim heycanla bekliyorum beklentilerimi karşılar umarım

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz :)

Nur Gün
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (1) Hayır (0)
ÇY
bir yıl önce 13 Aralık 2022 Salı 17:20:53

4 Yıldız

1 yıldızı kargodan kırmak zorundayım çünkü 8 gün sonra ulaştı yopun oldukları için. Kasayı şiir gibi toplamışlar bayıldım yani, kargolama kısmında paketlemeleri çok çok güzel. Yıldızı sadece dediğiim gibi teslimatın uzun sürmesinden dolayı yoksa geri kalan herşey güzel. Makinenin performansına değinmek istemiyorum bunu okuyorsan zaten karar vermişsindir ve tereddütlerin kargo + paketleme montajdır. Dediğim gibi süre konusunda tez canlı değilseniz başarılılar

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. :)

Çağrı YAZICI
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (9) Hayır (1)
bir yıl önce 25 Kasım 2022 Cuma 14:55:42

Beklemedeyim!

Herşey şuanlık harika görünüyor, ürünü 25 Kasım 2022 tarihinde sipariş verdim. Çok heyecanlıyım, umarım beklentilerimi karşılar. :) Sistem oldukça güzel ve kaliteli, ilerki zamanlarda anakartı ve psuyu upgrade ederek kullanmaya devam edebilirsiniz.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. :)

M***** Ş******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (3) Hayır (5)
MS
bir yıl önce 5 Ekim 2022 Çarşamba 06:32:54

Teşekkürler

Güvenli ve kaliteli bir şekilde çalıştığınız için teşekkür ederim. Satış sonrasında ki çalışmalarıda çok iyi. Tavsiye ederim.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. :)

M***** S******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (8) Hayır (0)
MM
bir yıl önce 22 Eylül 2022 Perşembe 10:26:03

müşteri memnuiyeti

paketleme ve her şey çok güzel. çok proflar gerçekten. teşekkür ederim

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. :)

Mustafa Mutlu
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (2) Hayır (5)
FT
bir yıl önce 21 Eylül 2022 Çarşamba 15:07:10

5 Yıldız

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, performansı oldukça tatmin edici. Tavsiye ederim

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. :)

F***** T******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (5) Hayır (2)
hk
bir yıl önce 15 Eylül 2022 Perşembe 06:37:20

İlginize teşekkür ederim

Sistem 10 numara arkadaşlar alalı 2 hafta oldu denemediğim oyun kalmadı. Ayrıca satış sonrasıda çok ilgililer.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. :)

h***** k******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (5) Hayır (0)
hf
bir yıl önce 5 Ağustos 2022 Cuma 06:53:01

Sinerji'ye teşekkür ederim.

ürün fiyatına göre gayet güzel performansta çalışıyor. alalı 1 ay oldu ve şükür ki bir performans sorunuyla henüz karşılaşmadım. Fakat söylemeden edemeyeceğim bir husus var. Burada bilgisayar bakan herkes sizler kadar bilgisayardan anlamıyor, bu bir gerçek. hatta belki hiç anlamayabilir. bunu şunun için söylüyorum; bilgisayarın kasası RGB özellikli fakat sonradan öğreniyorum ki içinde sunduğunuz anakart RGB desteklemiyor. fakat ürünün görseli RGB'li. ben odamı ona göre dizayn etmişim. ışıklandırma tasarımımı buna göre yaptırmışım, gelen bilgisayarın anakartı RGB desteklemiyor. ya bunu baştan belirtin, ya da böyle bir bilgisayara bu anakartı kullanmayın Sinerji ailesi. alırken bilelim. bu benim için %50 sorun belki ama kimisi için %100 sorun teşkil edebilir. şuan sadece beyaz ışık yanıyor ve bu değişmiyor. genel olarak güzel bir cihaz, Alınır.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. :)

hüseyin volkan fesci
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (19) Hayır (0)
MK
bir yıl önce 1 Ağustos 2022 Pazartesi 15:21:28

1 Yıldız

Az önce aldım sıvı soğutucu ekleyerek gayet güzel bir ürün umarım geldiğin de beni hayal kırıklığına uğratmaz

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. :)

Mehmet Karabayır
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (3) Hayır (38)
bir yıl önce 13 Temmuz 2022 Çarşamba 17:04:40

Kalite

Bayram önü hızlı teslim edildi ve ürün zarar görmeyecek şekilde güvenli ve düzenli bir biçimde paketlenmiş olarak geldi. Montaj hatasız yapılmış olup aynı zamanda kabloların düzeni de sağlanmış. Unboxing sevdalıları üzülmeyin jelatinleri siz çıkarıyorsunuz 🙂

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Oktay Özmen
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (14) Hayır (2)
EA
bir yıl önce 8 Temmuz 2022 Cuma 18:17:39

Efsane

Ürün gerçekten mükemmel hatasız geldi tüm parçaların kutusu vardı hepsi montajlı bı ekran kartı hariç monitörde aldım sorunsuz geldi teşekkürler sinerji bilgisayar

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Emirkaan Avcı
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (6) Hayır (6)
bir yıl önce 6 Temmuz 2022 Çarşamba 09:54:58

Performans ve Güveni bir alışverişte bulmak...

Çok teşekkür ederim , bilgisayardan oldukça memnun kaldım , teslim aldığımızdan bir gün sonra ram arızası olduğunu belirterek Sinerji Bilgisayar a ulaştım , kendileri değerlendirmek üzere parçayı geri istediler , akabinde dönüş yaparak kısa sürede ulaştırdılar , hem iyi bir bilgisayarı uygun maliyetle temin ettim hem de güvenebileceğim bir firma ile tanıştım. Teşekkülrer,

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Osman Özdemir
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (6) Hayır (2)
ÖA
bir yıl önce 2 Temmuz 2022 Cumartesi 13:04:46

Oyun canavarı

Sinerji bilgisayara teşekkür ederim sistem çok güzel

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Ömer faruk Acar
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (5) Hayır (4)
M
bir yıl önce 15 Haziran 2022 Çarşamba 16:36:21

Gayet güzel

Cuma günü sipariş verdim Çarşamba günü elime ulaştı fiyatına göre gayet başarılı öneririm.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Muhammet Ali Karacan
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (7) Hayır (4)
EC
bir yıl önce 12 Haziran 2022 Pazar 01:09:25

5 Yıldız

Kesinlikle tavsiye ederim mükemmel bir sistem.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Efecan Cengiz
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (8) Hayır (2)

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için çerez kullanıyoruz.
İnternet sitemizde deneyimlerinizi kişiselleştirmek ve hizmet kalitemizi arttırmak amacıyla birtakım zorunlu ve ihtiyari çerezler kullanılmakta olup bu çerezlerle toplanan veriler tarafımızca işlenmekte ve aktarılmaktadır. Çerez politikamız hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Çerez Politikası