Whatsapp kanalımıza katılın. İndirimleri ilk siz öğrenin!

Aoc 23.8" Yorumları

Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör yorumlarını okuyabilir, sizde yorum yapabilirsiniz.

Ürün detay sayfası

Ortalama Puan

4,6 78 Yorum
Çok Beğendim 5 (64)
%82
Beğendim 4 (7)
%8
Ortalama 3 (3)
%3
Beğenmedim 2 (1)
%1
Hiç Beğenmedim 1 (3)
%3

Uyarı

Sadece üyeler yorum yapabilir.

TK
2 yıl önce 24 Ocak 2022 Pazartesi 13:12:30

Mükemmel

Ürünü Sinerji Lunaspia-V2 bilgisayarın yanında satın aldım. 1080p gaming için ideal bir monitör, renkler çok canlı. AOC G-Menu uygulaması ile tuşlar üzerinden yaptığınız her türlü ayarı yapabiliyorsunuz. Kendi tercihinize göre renk ayarlarını ve gamma-contrast kalibrasyon ayarlarını hem internet üzerinden hem de Windows üzerinden tamamlayabilirsiniz. Anti-ghosting özelliği kullanışlı, free-sync başarılı. Herhangi bir görsel probleme, veya ölü piksele rastlamadım. RX6600 ekran kartı ile HDMI üzerinden oyunlarda görüntü almaya çalıştım, alamadım ancak DVI ile bunu gerçekleştirebildim. Ayakları çok sağlam gibi durmamasına rağmen, aşırı dayanıklı ve sabit. Memnunum, tavsiye ederim. Sürat Kargoyu tercih ettim. Kargo tercihim üzerine monitör ile birlikte satın aldığım sistemle birlikte paketlendi ve kargolandı, sağlam ve hasarsız bir şekilde elime geçti. Sinerji'nin sağladığı hizmetten memnun kaldım.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Tansel Kutlu
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (0) Hayır (0)
MA
2 yıl önce 1 Ocak 2022 Cumartesi 19:40:42

Güzel

Ürün güzel, 1 tane ölü piksel çıktı ama günlük kullanımda göremediğim ve geri göndermeye zaman bulamadığım için önemsemeyeceğim. Işık süzmesi sol üstte çok az var. Onun dışında malzeme olarak kaliteli monitör. Ghosting konusunda başarılı. Renkler ve görüntü kalitesi tatmin etti.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Muhammed Ayyıldız
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (0) Hayır (0)
BE
2 yıl önce 28 Aralık 2021 Salı 19:55:55

F/P Ürün Kalite Site

Öncelikle bu siteden ilk defa alışveriş yapacağım için biraz tedirgindim. Araştırdım ve güvenli olduğunu gördüm. Monitörü sipariş ettim ve elime geçtiğinde Kendi kutusu dışında dışı sadece streçle sarılmıştı. Herhangi bir kutulama mevcut değildi. Büyük ihtimal kargocular dikkat etsin diye yapılmış hareket. Ürün elime MNG Kargo ile 2 günde ulaştı kutuda hafif yırtılmalar vardı fakat AOC un kutu içerisinde yaptığı paketlemeden dolayı monitörde sıkıntı yoktu. Ölü piksel çıkmadı. DP ve HDMI kablosu ile birlikte gönderdiler. Ürün F/P ürünü. Siteye ve Monitöre güvenebilirsiniz.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

B***** E******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (1) Hayır (0)
UD
2 yıl önce 30 Ekim 2021 Cumartesi 17:50:11

2. Alışverişim bu olmadı.

Yaklaşık 1 yıl önce aynı modelin curved ini aldım. Şimdi de IPS panelini alayım dedim. Monitörün sol üst çeyreğinde çizik desem çizik değil. Ölü pixel mi onu da tam çözemedim ama bi iz var içerden de olabilir. Kargoya güzel kutulanmıştı. Ürün bu gün geldi elime gündüz baktığımda fark etmedim. Gece beyaz ekranda bariz fark ediliyor. Çok merak ediyorum kontrol eden yok mu bu ürünleri göndermeden önce diye. Hafta başı arayıp soracağım bakalım ne dönüş alıcam. Umarım ürünü değiştirirler.

Sinerji Bilgisayar;

Selamlar Berker ben,

Monitörler sıfır kapalı kutu şeklinde gönderildiği için ürünü açıp kontrol etme şansımız bulunmuyor Umut bey. Yaşadığınız problem ile ilgili info@sinerji.gen.tr adresine mail atabilirsiniz. İlgili ekibimiz size kısa sürede yardımcı olacaktır.

Umut DEMİREL
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (3) Hayır (0)
KC
2 yıl önce 19 Ekim 2021 Salı 17:52:40

Fiyat Performans Ürünü

Monitör tam bir fiyat performans ürünü. HDMI ile 120hz kullanabiliyorsunuz. Kutu içeriğinde HDMI ve DP kablosu mevcut. IPS panelin kalitesi gayet güzel, renkleri güzel veriyor ve parlaklığı gayet iyi. Monitörün ayarlarından birçok renk ayarı vb. değiştirilebiliyor. Monitörün standından çok memnun kaldım yükseklik, monitörü sola sağa çevirme, aşağı yukarı eğme gibi özellikleri var ayrıca monitörü pivot konumunada getirebiliyorsunuz. Monitörde 4 adet usb girişi olmasıda gayet güzel. Benim ürünümde ölü piksel yoktu bu tamamen şans işi. Eksiklerine gelicek olursak monitör üzerindeki usb girişlerinin çalışması için usb hub kablosu lazım ve bu kutudan çıkmıyor. Monitör üzerinde hoparlör mevcut ancak sesi yetersiz ve boğuk.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Kürşad Cebeci
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (1) Hayır (1)
SE
2 yıl önce 19 Ekim 2021 Salı 15:55:23

Ölü piksel

Monitör güzel, mağaza güzel paketlemisti ancak 2 adet ölü piksel var, yardım talebinde bulundum bekliyorum. Bu markanın 1 tane bile ölü piksel olması halinde 14 gün içinde iade veya değişim olacağına dair garantisi olduğunu soru cevap bölümünde mağaza ifade ediyor. Bakalım ne olacak?

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Yaşadığınız problem ile ilgili info@sinerji.gen.tr adresine mail atabilir misiniz?

S***** E******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (0) Hayır (0)
KK
2 yıl önce 7 Ekim 2021 Perşembe 22:47:03

Bu fiyata daha iyisi yok

F\P bir ürün değil çünkü fiyatına göre çok büyük işler beceriyor. Panel kalitesi çok üst düzey ve IPS glowlar piyasadaki çoğu IPS panele göre çok daha az, ghosting yok denecek kadar az (overshoot'u yüksek yaptığınız zaman ghosting tamamen yok oluyor ve inverse ghosting ile karşılaşmıyorsunuz). PS5'te de HDMI ile 1080p 120hz desteklemesi 24G2U modelini piyasadaki en mantıklı monitörlerden biri yapıyor. Herhangi bir ölü piksel ile de karşılaşmadım fakat maalesef tamamen şans işi ölü piksel sıkıntısı. Mağazada yardımcı olan arkadaş ilk 14 gün boyunca AOC'nin ölü piksel çıkması durumunda değişim ve iade işlemi başlattığını da söyledi. Eğer uygun fiyatlı bir monitör arıyorsanız kesinlikle başka bir modele bakmayın bile.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

K***** K******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (4) Hayır (0)
SA
2 yıl önce 10 Eylül 2021 Cuma 13:32:17

5 Yıldız

Gerçekten çok beğendim.Sinerjiden ilk alışverişim oldu.Alırken biraz endişelendim ancak gerek yokmuş.Ürünün paketlenmesinde ciddiyeti görünce kalitenin farkına vardım.Ölü piksel falan o tür şeylerde çıkmadı.Bundan sonraki teknoloji ürünleri alacağım tek adres.Teşekkürler Sinerji !

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

S***** A******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (1) Hayır (0)
İŞ
2 yıl önce 29 Ağustos 2021 Pazar 09:38:52

Memnun Kaldım

Asus VG249Q almayı planlıyordum bu monitör indirime girince bu monitöre yöneldim. Tereddütlerim vardı ölü piksel ekran kalitesi olarak ama bir sorun yaşamadan teslim aldım ve kullanıyorum. Kutu içeriğinin daha zengin olması da beni bu monitöre doğru çekti. İlerde absürt bir sorun yaşamazsam şuan tatmin edici performansı var.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

İ***** Ş******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (1) Hayır (0)
yc
2 yıl önce 6 Ağustos 2021 Cuma 12:06:34

7 ay geçmeden bozuldu

01/21 de aldığım bu monitör 08/21 de bozuldu. herhangi darbe, su ile temas, sıcakta aşırı çalışma vs olmadan. garantiye gônderdim bakalım ne olacak güncellerim yorumumu. 1 yıldız ürüne verildi. sinerji işini çok iyi yapan müşterileriyle iyi ilgilenen bir firma.

yusuf canpolaten
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (1) Hayır (3)
ai
3 yıl önce 16 Mart 2021 Salı 08:47:58

Her şey hoş kargo boş

monitör iyi güzel de 7 gündür kargo bekliyorum acilen kargo politikanızı ve çalıştığınız firmayı gözden geçirmelisiniz. Diğer alışveriş sitelerinden ucuz olduğu için tercih etmiştim ama 100 tl fazla verip aynı gün kargolayan firmalardan almayı tercih ederim bundan sonra

Sinerji Bilgisayar;

Efendim yaşadığınız durum hakkında üzgünüz, dilerseniz info@sinerji.gen.tr adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

ahmet yesevi inkaya
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (0) Hayır (1)
mk
3 yıl önce 12 Mart 2021 Cuma 22:38:01

eski versiyon

Merhaba AOC 24G2U modelinin yeni versiyonlarında panel değişikliği yaparak panda panel kullanımını bırakmış. Yani piyasada 2 farklı versiyon var. Siz acaba hangi versiyonunu satıyorsunuz ? Eskisi için serial no: ATN, yenisi için ise AWB ile başlıyormuş. Ona göre satın alıcam cevaplarsanız sevinirim.

Sinerji Bilgisayar;

Merhabalar,

Efendim şuan için ürünlerimizin büyük bir kısmı ATN ile başlayan seri numaraları içermektedir.

m***** k******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (5) Hayır (0)
3 yıl önce 6 Mart 2021 Cumartesi 23:40:33

AOC Kalitesi

Ürün 2 gün içerisinde elime ulaştı, sinerji ailesine hızlı teslimat için teşekkürler. Gtx1050ti ekran kartlı laptoptan hdmi ile 1920x1080 144hz görüntü alabildim

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

A***** Ö******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (1) Hayır (0)
MK
3 yıl önce 5 Mart 2021 Cuma 06:35:36

Çok iyi

Ürün güzel paketlenmişti ve 2 günde elime ulaştı. Ölü pikselde çıkmadı. Monitör de gayet iyi, herkese tavsiye ederim. Sinerji ekibine teşekkür ediyorum.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Mehdi Kayaş
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (1) Hayır (1)
ÖÇ
3 yıl önce 27 Şubat 2021 Cumartesi 14:07:02

Herhangi bir sorun yaşamadım.

75hz AOC monitörden sonra yine AOC aldım. Memnunnum çok güzel monitör IPS 144hz olması tercih sebebimdi. Herhangi bir sorun cıkmadı şansıma. Renkler çok iyi çok ergonomik monitör. <br />Sinerjiye Teşekkürler.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Ömer Can Çelik
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (0) Hayır (2)
Bk
3 yıl önce 26 Şubat 2021 Cuma 17:06:25

Güzel monitör tavsiye ederim

ölü piksel testi yaptım çıkmadı bende ürün güzel fakat kargo firması çok yavaş

Sinerji Bilgisayar;

Selamlar,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Beytullah karabas
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (1) Hayır (2)
dy
3 yıl önce 25 Şubat 2021 Perşembe 09:43:14

1 adet ölü piksel çıktı değişim nerden talep eidcem

ölü piksel çıktı nerden değişim talep edicem

Sinerji Bilgisayar;

Selamlar,

Konu ile alakalı info@sinerji.gen.tr adresine sipariş numaranızla beraber mail atmanız gerekmektedir efendim.

d***** y******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (0) Hayır (0)
NE
3 yıl önce 23 Şubat 2021 Salı 19:37:23

Geri iade veya değişim oluyormu

Ölü piksek çıkma durumdan geri iade veya değişim oluyormu ?

Sinerji Bilgisayar;

Selamlar,

AOC Marka monitörlerde 14 gün ölü piksel çıkması durumunda değişim yapılmaktadır.

NihatKemal Erbil
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (0) Hayır (0)
KY
3 yıl önce 23 Şubat 2021 Salı 17:17:17

Güzel monitör

Ben ilk defa ips monitör kullanıyorum ancak aoc markasına ilgim vardı. İyi ki almışım renklere bayıldım. Şimdilik ölü piksel falan çıkmadı.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

K***** Y******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (1) Hayır (0)
KT
3 yıl önce 22 Şubat 2021 Pazartesi 18:05:03

HDMI girişi sayısı kaç?

Kaç adet HDMI girişi var?

Sinerji Bilgisayar;

Selamlar,

2 adet HDMI 1.4 girişi, ve 1 adet DP girişi bulunmaktadır.

K***** T******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (1) Hayır (0)
BP
3 yıl önce 14 Şubat 2021 Pazar 23:16:08

Ölü piksel testi

Selamlar yakında mönitörü almayı düşünüyorum da ölü piksel testi yapıyor musunuz?

Sinerji Bilgisayar;

Selamlar, maalesef yoğunluktan dolayı ölü piksel testi yapılmamaktadır.

Burak PEKCAN
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (0) Hayır (0)
3 yıl önce 13 Şubat 2021 Cumartesi 10:41:37

kargo

ben almak istiyorumda kargoda kırık gelirse veya ölü piksel olursa elimde patlamaz dimi ondan korkuyorum

Sinerji Bilgisayar;

Selamlar,

Dış kutusu hasarlı ürünleri tutanak tutarak geri gönderimini sağlayınız. Ölü piksel durumunda arıza talep formu doldurunuz, sizinle mail üzerinden görüşme sağlanacaktır. Ürünleriniz 2 yıl marka garantilidir. AOC monitörlerde 14 gün ölü piksel değişimi garantisi mevcuttur.

Mehmet çelik
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (2) Hayır (0)
by
3 yıl önce 12 Şubat 2021 Cuma 08:39:31

+

Ekran DP kablosuyla beraber mi geliyor?

Sinerji Bilgisayar;

Selamlar,

HDMI ve DP kablosu ile beraber gelmektedir.

burak yavuz
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (0) Hayır (0)
FA
3 yıl önce 16 Ocak 2021 Cumartesi 12:27:41

Işık Hızı...

Bilgisayarımı da monitöümü de Sinerji Bilgisayar dan aldım. İkisi de çok güzel. Herhangi bir ölü piksel vs asla yok. İps glow ile de karşılaşmadım. 14 ocak günü indirimi duyunca saat akşam 9 civarında sipariş verdim. Ertesi sabah kargoya verildi. Diğer e-ticaret siteleri küçücük ram i 10 günde göndeririken benim hem bilgisayarım hem monitörüm ışık hızı ile geldi. Ekran kartım RTX2060, G-sync açabiliyorum! DisplayPort ile bağlar iseniz siz de açabilrsiniz. İps inanılmaz güzel. Malzeme kalitesi çok iyi ve pivot özelliği beni boyun ağrısından kurtardı. Tek memnun olmadığım şey müzik kalitesi. Belki de ben ayarı yapamadım bilmiyorum. Ama her türlü günü kurtarır ses kalitesi. Teşekkürler Sinerji Bilgisayar. Monitör ile ilgili herhangi bir sorunuz olur ise bana instagram üzerinden ulaşabilirsiniz. İG: fatihh.fr iyi günler dilerim :)

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Fatih Aykut Akar
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (0) Hayır (0)
Ea
3 yıl önce 1 Ocak 2021 Cuma 07:02:35

HDMI varmı?

HDMI kablosu varmı kutu içinde?

Sinerji Bilgisayar;

HDMI kablosu bulunuyor efendim.

Egemen aras
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (0) Hayır (0)
MY
3 yıl önce 26 Aralık 2020 Cumartesi 08:40:58

Teşekkürler

Tek tek bütün yorumları okudum. Hepsine özenle cevap vermişsiniz. her bütçeye uygun sistem bulunuyor teşekkürler sinerji ekibi <3

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

M***** Y******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (1) Hayır (0)
HD
3 yıl önce 18 Aralık 2020 Cuma 19:27:42

5 Yıldız

Yılbaşı indirimi yapın da alalım. Kasayı topladık kullanamıyoruz tv de tat vermiyor.

Hasan Durmaz
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (10) Hayır (0)
FM
3 yıl önce 18 Aralık 2020 Cuma 10:03:03

Bilgi

Monitör de ghosting bulunuyor mu? Almayı düşünüyorum ama ghosting durumu çok can sıkıcı olabiliyor. yetkililer cevaplarsa sevinirim.

Sinerji Bilgisayar;

Selamlar,

Monitör sıfır kapalı kutuda efendim, sorun olması dahilinde yetkili servisine yönlendirilir. Tüm ürünlerimiz marka garantilidir.

F***** M******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (0) Hayır (2)
AB
3 yıl önce 18 Aralık 2020 Cuma 00:15:38

Bilgi

Mağaza gelip satın alıp test etme durumumuz var mı

Sinerji Bilgisayar;

Yoğunluktan sebep test yapamıyoruz , ürün mağazamızda şuan mevcut gelip alabilirsiniz.

A***** B******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (0) Hayır (3)
3 yıl önce 23 Kasım 2020 Pazartesi 06:31:31

Soru

Ölü piksel,ışık sızması testlerini yapıyormusunuz birde şuan sipariş versem kaç güne elimde olur?

Muhammed Özkan
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (8) Hayır (1)
SA
3 yıl önce 20 Kasım 2020 Cuma 23:08:46

Soru

Monitörü aldığımız zaman yanında display port yada hdmi kablosu geliyor mu ?

Sinerji Bilgisayar;

Displayport ve HDMI kablosu bulunuyor efendim.

S***** A******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (3) Hayır (0)
AK
3 yıl önce 13 Kasım 2020 Cuma 10:03:25

Sorunsuz

Çarşamba günü sipariş verdim ve bugün cuma günü elime ulaştı paketleme çok sağlamdı kusursuzdu monitörde ölü piksel çıkmadı. Sinerji her zamanki gibi güvenilir düşünmeden alabilirsiniz.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

Ali Ercan Kuşkay
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (4) Hayır (0)
ME
3 yıl önce 26 Ekim 2020 Pazartesi 11:44:54

Harika

ürün çok sağlam çok harika çok beğendim firma çok kaliteli çok teşekkürler yalnız ben fatura mailini sildim onu tekrar nasıl ulaşabilirim

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz , soru ve sorunlarınız için info@sinerji.gen.tr adresine mail atabilirsiniz.

Murat Ekmekci
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (0) Hayır (0)
3 yıl önce 24 Ekim 2020 Cumartesi 12:22:06

Güvenilir, İlgili, Kibar

İlk defa buradan alışveriş yaptım. Monitörde ölü piksel çıktı hemen iade alıp yenisini kontrol edip sorunsuz bir şekilde teslim ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Mağazada ilgilenen arkadaşa özellikle teşekkürler :)

Sinerji Bilgisayar;

Yorumlarınız bizim için çok değerli , teşekkür ederiz.

Emre Çevik
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (1) Hayır (0)
ec
3 yıl önce 23 Ekim 2020 Cuma 21:25:49

1 Yıldız

iyi satışlar dilerim. monitör çık iyi ama aldığım zaman açamamıştım sistemim hazır olmadıgı için üründe kullanmaya başladıktan sonra power giriş yeriyle ilgili problem oldugunu anladım hafi sağa veya yukarı hareket ettirdiğimde görüntü kayboluyor ve elektrik cızırtısı sesi alıyorm kabloyla ilgili problem oldugunu düşndüm ama alakası yok lütfen yardımcı olun.. iyi günler :(

Sinerji Bilgisayar;

Selamlar,

Sitemizde en alt bölümde bulunan arıza talep formunu doldurabilirsiniz.

eren caykara
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (1) Hayır (3)
bg
3 yıl önce 23 Ekim 2020 Cuma 11:51:29

Mağaza çok sağlam.

Ürün güzel paketlenmiş şekilde elime ulaştı. Ancak maalesef ölü piksel vardı. Değişim için gönderdim. O da benim şanssızlığım galiba. İade ya da değişim yapacaklarını zaten almadan belirtmişlerdi o yüzden içim rahat. Ürün gayet güzel beklentiyi karşıladığını düşünüyorum. Tek olay şanslı olup güzel bi panele denk gelmek sanırım.. Bakalım nasıl olacak gelecek olan

burç güller
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (2) Hayır (0)
YC
3 yıl önce 22 Ekim 2020 Perşembe 17:30:48

Güvenilir, Hızlı ve Sağlam kargolama

Ürün sağlam paketlenerek elime ulaştı. Sipariş Tarihi : 19 Ekim 2020, Pazartesi, 22:50 Bugün 22 Ekim Öğle saatlerinde elime ulaştı. Ölü piksel testi yaptım hiç bir ölü piksel çıkmadı. Sinejibilgisayardan daha önceden de B550-Plus anakart almıştım güvenilir ve işini iyi yapıyorlar. Teşekkür ederim.

Yusuf Can
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (3) Hayır (0)
3 yıl önce 21 Ekim 2020 Çarşamba 07:34:07

Ölü Piksel Testi

Ölü Piksel Testi yapıyor musunuz?Eğer yapıyorsanız sıfır kutuyu açıp test ettiğinize dair kanıt videosu çekerek yollamanız mümkün mü?

Sinerji Bilgisayar;

Pandemi sürecinden dolayı yoğunluk sebebiyle ölü piksel testi yapamıyoruz. 1 Ölü piksel olsa bile 14 gün içerisinde direkt iade değişim mevcut.

C***** Ç******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (0) Hayır (0)
3 yıl önce 9 Ekim 2020 Cuma 13:58:06

Ürün stoklara geldiğinde güzel bir indirim bekliyoruz

Ürünü almayı düşünürken bir anda stok tükendi. Güncel stokla beraber güzel bir indirim bekliyoruz sizden. Sinerji için beklediğimize değsin artık :)

H***** Ç******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (6) Hayır (2)
3 yıl önce 30 Eylül 2020 Çarşamba 15:23:29

5 Yıldız

Sorunsuz geldi. Ölü piksel veya başka bir sorun çıkmadı (ips glow normal düzeylerde). Sadece bir flickering söz konusu bazı durağan ya da loading ekranlarında, o da g sync adaptive olmasından ötürü ama oynanış sırasında flicker oluşmadı. Çok uzun zaman araştırdım, daha üst model ips'ler kadar olamaz zaten ama bu fiyat aralığında alınabilecek en f/p ürün bu. Her ithal üründe olduğu gibi bunda da fiyat artışı kurlardan ötürü. Sinerji'ye teşekkürler.

Sinerji Bilgisayar;

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

D***** Ö******
Bu yoruma katılıyor musunuz? Evet (1) Hayır (0)

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için çerez kullanıyoruz.
İnternet sitemizde deneyimlerinizi kişiselleştirmek ve hizmet kalitemizi arttırmak amacıyla birtakım zorunlu ve ihtiyari çerezler kullanılmakta olup bu çerezlerle toplanan veriler tarafımızca işlenmekte ve aktarılmaktadır. Çerez politikamız hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Çerez Politikası